Stukadoorsbedrijf Hillegom

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Hillegom, die uw benodigde werkzaamheden kan verzorgen? Stukadoorsbedrijf Hillegom de Haas staat graag voor u klaar voor al uw stukwerk in de provincie Noord en Zuid Holland. Stukadoorsbedrijf de Haas sinds 2002 een vertrouwd adres voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Onze diensten bestaan uit stukadoors werkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Als u een stukadoorsbedrijf Hillegom nodig heeft, dan helpen wij u graag. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Wij bieden scherpe tarieven voor strak stucwerk;
  • Altijd de snelste service;
  • Op al onze stucwerk bieden we garantie;
  • Wij zijn specialist in stucwerk voor woonkamers, keukens en badkamers.

Wilt u meer weten over onze diensten als stukadoor Hillegom? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen via ons contactformulier. Indien u een prijsopgave wilt van uw benodigde werkzaamheden, dan kunt u ook gerust bellen of een e-mail sturen.

Specialisaties stukadoorsbedrijf Hillegom

Wij werken enkel met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Hierbij moet u denken aan alles op het gebied van pleisterwerk, sierpleister, schuren, keukens, badkamers, schilderen, sausen, onderhoud en renovatie van oude panden.

U wilt natuurlijk alleen het beste resultaat. Wij spelen hier op in met onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden dan ook naar volle tevredenheid uit te voeren. Dit hebben wij dan ook gedaan voor een groot aantal klanten. Een enkeling hiervan vindt u op onze referenties pagina op onze website.

IN CONTACT KOMEN MET ONZE STUKADOOR HILLEGOM

Wilt u nader kennis maken met onze stukadoor in Hillegom of een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail, fax of zelfs per brief. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw verzoek reageren. Onze medewerkers staan u dan ook graag ter woord. Hopelijk tot snel.